Ønskeliste

Her er min ønskeliste, oppdatert i mai 2022. Jeg ser at flere bruker denne ønskelisten, og det setter jeg stor pris på, og derfor har jeg den fortsatt. Dette er hovedsakelig min personlige ønskeliste, ting Anja og jeg ønsker oss sammen, finnes på denne siden.

Skjorter
Jeg bruker skjorter til hverdags, og trenger alltid skjorter. Er ganske avhengig av brystlomme. Skjorter i 3XL av merkene Jean Paul og Alvo passer perfekt. De finnes hos bl.a VIC, Aerly og Match.
Bukser
Bukser, type jeans, i farge blå eller svart. Flex-modellene til MAC og Jan Paul passer meg, i størrelse 42/32. Også disse fås hos bl.a VIC, Aerly og Match.
Tilhengertilbehør
Stropper og slikt kunne vært greit å oppbevare sammen med hengeren. For eksempel i en oppbevaringskasse som kan festes på draget.
Hatt
Kall meg gammeldags, men jeg synes hatt kan være stilig. Naturkompaniet har f.eks. Stetson Traveller Vitafelt og Stetson Western Woolfelt, som jeg tror kunne passet til meg. Størrelse XL.
Grill-tilbehør
De siste to somrene har vi gjort mye for å lage mer brukbare uteplasser hjemme. Dermed har grillen blitt mer sentral, og med den nye grillen vi har nå (en Broil King Baron 490) kommer det nok til å bli en del mer grilling enn hittil. Og da blir det jo selvsagt en del ting som man ikke ha, men som er kjekt å ha. Noen av ønskene må passe til akkurat vår grillmodell, det står i så fall spesifisert. Broil King-utstyr finnes i hvert fall hos Plantasjen, Power og Montér.
Drone
Leketøy for store gutter. Men har jo noe nytterverdi også, siden den kan ta flotte bilder og videoopptak i fugleperspektiv. For eksempel til turer i flott natur og på ferier. Såvidt jeg vet, er DJI nærmest enereådende på små, lettflydde droner. De minste, på under 250 gram, kan brukes uten pilotsertifikat. Jeg sikler jo mest på DJI Mini 3, men også Mini 2 og Mini SE er nok flotte å starte med... "Fly more-pakke" som noen av disse selges med, betyr ekstra batterier og lader.
Bålpanneutstyr
Vi har en flott Espegard bålpanne, med masse utstyr og som blir brukt ofte, hele året.
Smarthjem
Vi har allerede et ganske smart hjem - ganske sikkert gatens smarteste - men det er alltid mer som kan gjøres.
Diverse verktøy
Verktøysamlingen er etter hvert ganske rikholdig, men et par ting mangler jeg fortsatt.
Bøker