Ønskeliste

Her er min ønskeliste, oppdatert i mai 2022. Jeg ser at flere bruker denne ønskelisten, og det setter jeg stor pris på, og derfor har jeg den fortsatt. Dette er hovedsakelig min personlige ønskeliste, ting Anja og jeg ønsker oss sammen, finnes på denne siden.

Smarthjem
Vi begynner å nærme oss et slags metningspunkt, men Netatmo-en vår kan fortsatt utvides med både ekstra giver innendørs, regnmåler og vindmåler.
Skjorter
Jeg bruker skjorter til hverdags, og trenger alltid skjorter. Er ganske avhengig av brystlomme. Dressmanns skjorter passer meg dessverre ikke i den størrelsen jeg trenger nå, men Jean Paul 3XL passer perfekt. F.eks. VIC har dem.
Tilhengertilbehør
Stropper og slikt kunne vært greit å oppbevare sammen med hengeren. For eksempel i en oppbevaringskasse som kan festes på draget.
Grill-tilbehør
De siste to somrene har vi gjort mye for å lage mer brukbare uteplasser hjemme. Dermed har grillen blitt mer sentral, og med den nye grillen vi har nå (en Broil King Baron 490) kommer det nok til å bli en del mer grilling enn hittil. Og da blir det jo selvsagt en del ting som man ikke ha, men som er kjekt å ha. Noen av ønskene må passe til akkurat vår grillmodell, det står i så fall spesifisert. Broil King-utstyr finnes i hvert fall hos Plantasjen, Power og Montér.
Bålpanneutstyr
En del av uteplassene hjemme dreier seg om en bålpanneplass. Vi fikk en bålpanne av svigers, men den er kanskje ikke av topp kvalitet, og har rustet litt her og der. Vi kunne derfor tenke oss å oppgradere den, og da helst til Espegard, som er det vi enkelt får tak i tilbehør til.
Diverse verktøy
Det er mange småting som jeg har, men enkleste, simpleste sort - og det er ikke alltid nøyaktig nok. Jeg ønsker meg enkelte ting i litt bedre kvalitet. Linkene er eksempler – gode merker for bits er etter mitt skjønn DeWalt, Bahco og Bosch, og for tenger Bahco og Knipex. Det finnes selvsagt gode verktøy av andre merker også.
Bøker
Jeg leser lite skjønnlitteratur, men det finnes andre typer bøker jeg liker: